Zo vals zijn we niet hoor…

Op de een of andere manier is niet helder waarom deze weblogdinges onderwijswijven twee weken geleden ontstond.
Allereerst, heren…indien u een bijdrage wilt leveren…wees creatief…maar zeur niet, dat doen wij zelf wel gezien de historie over ons recht van spreken.

Onderwijswijven is gewoon een plaats waar mensen (ja in dit geval vrouwen, wijven, tutten, juffies, dozen en meer) hun drempelvrees voor bloggen mogen overwinnen.
Daarnaast zijn er ook bloggende vrouwen, meisjes, mina’s die hier hun blogpost delen, vanwege de schoonheid, de deelbaarheid en om de duwtjes aan de drempelvrezenden te geven.
PUNT!!!

Inmiddels zijn er door het initiatief van een mooie man, een massa onderwijsweblogs verzameld op edubloggers.nl, daar kunnen er gewoon meer bij.
Sterker nog, bijna dagelijks worden er weer parels gevonden. Echter een ketting bestaat uit een massa parels en ik vind dubbele snoeren mooier.
Als geen ander kan ik weten dat het beginnen met bloggen en erger het volhouden ervan, wat van iemand vergt.

Zeik niet over de naam onderwijswijven maar steun de startende bloggers als bijvoorbeeld Roeline Jochemsen en Edith van Montfort die hier een zandbak vinden en de steun hebben om hun verhalen te delen.
In mijn startende blogtijd heb ik nog nooit zoveel reacties op een eerste blogpost gehad, we doen het voor onderwijs!!!

Misschien een flauwe, maar denk je nou echt dat vrouwen het woord wijf hebben uitgevonden? Google eens op wijf in afbeeldingen…. dan krijg je dit resultaat…

wijf

2 gedachten over “Zo vals zijn we niet hoor…”

  1. Helemaal goed Karin.. Je bent een kanjer
    Bedankt, voor de mogelijkheid. Ik ben trots op mijn bijdrage. Zet veel in gang .. vooral in mijn hoofd 🙂 Blog gewoon stiekem verder in de commentaren.

Reacties zijn gesloten.