What happens in Arnhem….stays in Arnhem

Alhoewel, delen van leuke momenten op nationale complimentendag is best de moeite waard.
Voor de derde keer was een aantal Onderwijswijven bij elkaar om te eten, drinken, praten, lachen en leren van en met elkaar.
Het is ooit als grap begonnen…..een paar onderwijswijven die af en toe een blog te plaatsen op een oefenplek. Regelmatig klinkt het commentaar over de naam, want wijven is niet heel erg netjes, wat ordinair en zo noemen dames zich niet. Maar ook, wat raar alleen vrouwen bij elkaar en waarom geen onderwijsmensen?
Allemaal waar of niet waar, dat maakt eigenlijk de bijdraagsters aan onderwijswijven niets uit.
Na een mail…een wat neem jij te eten mee formulier en nog een paar mails over eventueel carpoolen, komen we een keer per jaar bij elkaar.
Dit keer waren we met 9 vrouwen….maar alleen omdat ziek en zeer en familiefeesten er anderen vanaf hield om erbij te zijn.
Vandaag was er zelfs een mogelijkheid om eerder te komen zodat we elkaar konden bevragen over de techniek achter een weblog en wat en hoe met schrijven.
Want de onderwijswijven hebben inmiddels gewoon fanatieke blogsters die zelfstandig geworden zijn opgeleverd.
Na het werken was het genieten van de door de verschillende aanwezigen meegenomen brownieshapjes Lekker calorierijk (echte Monka brownies, chocolade Fudge, Advocaat/perziktaart) als salades, rauwkost, fruitsalade….en sushi, sushi en sushi.

En waar we het over gehad hebben? De boeken die uit gaan komen, de reizen die gemaakt gaan worden, de keuzes voor wat betreft ons werk of de stappen naar zelfstandig ondernemerschap.
De overeenkomst…..warme onderwijsharten en topwijven!!

Dank voor de gastvrijheid Pauline Maas, de verrassing van Susan Spekschoor….het ruikt hier naar roosjes, de heerlijke babbelreis met Carla Desain…..en de heerlijke humorvolle verhalen aan tafel van alle anderen!
Volgend jaar weer?

Eén gedachte over “What happens in Arnhem….stays in Arnhem”

  1. Dat leek me heel gezellig! Volgende keer ben ik er weer bij hoor. Wellicht dan in het leuke plaatsje Goirle.

Reacties zijn gesloten.