Reclame: MOOC je mee over online privacy?

Mediacoaches en docenten eenvoudig mediawijzer tijdens Week van de Mediawijsheid
Het wereldwijde web kent eindeloze mogelijkheden, maar kan ook verraderlijk zijn. Zeker voor jongeren.
Met een Massive Open Online Course (MOOC) over het thema Online Privacy kom je als docent of mediacoach tijdens de Week van de Mediawijsheid (22 tot en met 29 november) makkelijk meer te weten over privacy op het web.

De MOOC Online Privacy is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties. Zij sloegen onlangs de handen ineen om een Massive Open Online Course te ontwikkelen voor de verdere professionalisering van mediacoaches en docenten. Daarbij werd gekozen voor het middel MOOC, omdat de online courses de mogelijkheid bieden om onafhankelijk van plaats en tijd te leren. Geïnteresseerde docenten en mediacoaches kunnen gedurende de Week van de Mediawijsheid dagelijks een onderdeel van de MOOC volgen. Thuis of op het werk, op een tijdstip naar eigen keuze. Bovendien is gekozen voor de inzet van een MOOC om docenten kennis te laten maken met deze nieuwe manier van leren. Zo kunnen zij ervaren of ze het een prettig middel vinden. De MOOC is zowel interessant voor docenten uit het middelbaar beroepsonderwijs als voor docenten uit het voortgezet onderwijs.
Meer weten, bijdragen of aanmelden

Wil je deelnemen aan de MOOC Online Privacy? Ga dan tijdens de Week van de Mediawijsheid (22 tot en met 29 november) naar MoocJeMee