#ploggen, Tietmeateat met Ballen

Vorig jaar hadden we een spontane sushi en we nemen nog een boel (lees teveel) dingen mee bijeenkomst bij Pauline Maas.
Omdat het vroeg om herhaling hadden we vandaag onze eerste, min of meer georganiseerde en gestructureerde,  #onderwijswijven TietMeatEat. Ik geloof dat we niet iedereen uitgenodigd hadden en dat ook weer niet iedereen er was, maar met een vrouw of 15 was het een aardige afspiegeling van de feminisering van het Nederlandse onderwijs.

De plog dus maar op deze plaats.

Mijn voorbereiding bestond uit een lege Hannus en verder #zinin
startZo rond 15.00 uur begon de bel te tingelen en schoven er zo’n 15 onderwijswijven de kamer, keuken, tuin en stiekem de Mannengrot van mijn keukentafellief in.
Net als vorig jaar was het de bedoeling dat eten en drinken (netjes vooraf aangegeven) zelf meegenomen werd. Dus Fudge, cake, fruitsalade, smeersels, krabsalade, taart, en ander gelekkerte werd op het kookeiland geparkeerd

etenNatuurlijk is een vrouwen bijeenkomst zonder Ballen geen goeie bijeenkomst dus ook daaraan was gedacht. Helaas niet Hallal maar wel Marrokaans (en gezien de geur uit de mond van mijn Kliekjeseter, rijkelijk voorzien van knoflook)

balpl

Maar eigenlijk…..als je een paar “meisjes” bij elkaar neerzet doen de zoetjes het erg goed. Mijn koelkast is nog gevuld, dus van afvallen zal deze week weinig komen.

chocs

Nu zie ik jullie denken…..wat deden die #onderwijswijven daar? Eten, drinken en maar wat ratelen zonder enige inhoud? Natuurlijk niet, we hadden diepzinnige onderwijsgesprekken, wilde plannen en natuurlijk het officieel opspelden van de enige echte edubloggerspin(nen). Deze was voor Edith van Montfort

IMG-20140223-WA0000Ik zit in elk geval weer lekker in de bloemen, lief!!

tulppl

Natuurlijk ontbraken de toegezegde “tassen vol (onderwijs)liefde” niet, want Edith hield haar woord. De inhoud van de Goodybag blijft natuurlijk geheim!!

tasjes

Zoiets als….het was een TOPONDERWIJSWIJVEN middag!! en Hannus maar werken…

klaarpl

Oh….en natuurlijk willen jullie de groepsfoto ook nog zien. Komt er aan als Pauline doorheeft hoe de app werkt, de batterij weer opgeladen is en de foto gefotoshopt.

Volgend jaar weer!! Nu eerst wildbreien bij #IPON

3 gedachten over “#ploggen, Tietmeateat met Ballen”

Reacties zijn gesloten.