Eerlijk zullen we alles delen….

Sinds ik nu ongeveer een jaar actief ben op Twitter, heb ik ervaren dat er veel kennis gedeeld wordt door collega’s. Dit is een fijne ervaring! Ik vind het erg positief als ik materiaal deel en collega’s maken hier gebruik van.

Doe mee en deel in The Crowd!


Delen – Delen – Delen
Op Twitter lijkt het wel of lijntjes tussen collega’s een stuk korter zijn dan in het echt. Ik maak iets – een online memory bijvoorbeeld – ik deel het op Twitter, en pats! Meteen zijn er een aantal collega’s die hier gebruik van maken. Leuk!
Of ik heb een vraag over elektronische leeromgevingen. Meteen zijn er een aantal collega’s op Twitter bereid om hun kennis en mening hierover met mij en met elkaar te delen.

The Crowd!
De ultieme vorm van delen ervaar ik in The Crowd.  Hier staat het delen van kennis centraal. Genoeg collega’s om kennis mee te delen! Toch kan de informatie over wie of wat The Crowd nu eigenlijk is, niet vaak genoeg gedeeld worden! Hierbij dus nog een keer:

‘The Crowd is een open professionele leergemeenschap, een netwerk en een platform voor onderwijsprofessionals die de regie voor een levenlang leren zoveel mogelijk in eigen hand willen houden, en samen willen werken aan inspirerend onderwijs voor de toekomst.’

Doe mee en deel in The Crowd!

Wordt deelnemer!
Voor vragen lees je deze blogpost van Frans Droog.

Eén gedachte over “Eerlijk zullen we alles delen….”

Reacties zijn gesloten.