Begin het schooljaar goed met onderwijstheater! Première

flyer_van_slag_plaatjeOnderwijs is niet alleen zeuren en treuren natuurlijk, vandaar deze (late) aankondiging van de première van Onderwijscabaret “MOE” van muziektheater Van Slag op maandag 15 september in Cultura te Ede. In mijn agenda staat de afspraak al een tijdje…maar voor wie het gemist heeft:

Bij aanvang van een nieuw schooljaar stapelen de klussen zich al snel op. Naast hard werken is er ook behoefte aan ontspanning. Muziektheater Van Slag biedt een muzikaal programma met een vleugje cabaret.
De voorstelling is geschreven voor een studiedag, ouderavond, congres, of personeelsfeest.
“MOE” is voor iedereen die te maken heeft met basisonderwijs. Voor vaders en moeders, maar bovenal voor leerkrachten, onderwijsassistenten, IB-ers, directeuren, schoolvertegenwoordigers en bestuurders.

In de voorstelling trakteren de eigentijdse moeders Marion van Maren en Nancy Joseph je op hún kijk op het onderwijs. Alles wordt met aandacht onder de loep genomen. Het wel en wee op het schoolplein, die typische leerkracht voor de klas en al het maatschappelijke gedoe eromheen. “MOE” dendert in uptempo voort. Afwisselend, actueel, spits, venijnig, vrolijk en in nog geen uur tijd.

Teksten, liedjes & muziek zijn van Herman Kattemölle. Hij is als basisschooldirecteur al meer dan 30 jaar actief in onderwijsland. En even zo lang actief als theatermaker.

Jarenlang was hij de grote drijvende kracht achter onderwijscabaretgroep FRIK. Misschien kent u deze groep nog van bv de Heutink-dagen. Ook Van Slag is te boeken voor zulke evenementen.

Nieuwsgierig geworden? Mooi! Ga naar de website muziektheatervanslag.nl en reserveer uw plaatsen. Kaarten zijn maar 5,-  en zijn verkrijgbaar ook via onze site.

Onderwijswijven krijgen een extraatje 🙂 Een echte “Meet en Greet” met Roeline Jochemsen de geluidsvrouw van het gezelschap.