2014 fris en fruitig gestart

fris

Op 7 januari 2013 verscheen op onderwijswijven het eerste bericht.
Nu zijn we bijna een jaar verder en eigenlijk gaat het best lekker.

Even wat statistieken, want dat schijnt zo nu en dan nodig te zijn.
• 76 berichten.
• 213 reacties!! Daar is menig Blogger jaloers op.
• 8.630 bezoekers.
• 15 werkelijk actieve Bloggers.
• 10 leden die meelezen maar nog niet schrijven.
Na de zomervakantie zijn we gestart met #Onderwijskijken, waar inmiddels 18 opdrachten staan.
Na deze kerstvakantie gaan we daar in elk geval mee door. (alhoewel daarover net op Twitter wat discussie was). Doorgaan of niet?

Maar wat eigenlijk het mooist is. Onderwijswijven is gestart als zandbak voor mensen die wel eens wat willen schrijven maar een eigen domein/blog (nog) niet zien zitten.
In 2013 hebben, Rhea Flohr  en Karin Donkers  de stap naar OOK een eigen blog gezet. Achter de schermen zijn er trouwens meer bewegingen naar het bouwen van eigen stekken.
Wat mij betreft heeft Onderwijswijven daarmee de oorspronkelijke doelstelling gehaald.
Natuurlijk blijven we hier doorgaan waaronder ook elkaar ontmoeten bijvoorbeeld.
Naar aanleiding van #mijnmoment  van afgelopen week, kwam er ook iets op van #onderwijsmoment , delen van mooie momenten, echter niet aan het einde van het jaar maar bijvoorbeeld aan het einde van het schooljaar.
Voor nu denk ik dat het nieuwe uiterlijk, de tweets van alle (actieve) onderwijswijven en de nieuwe pagina met daarop de RSS feeds van blogs door Onderwijswijven wel weer even genoeg nieuws is.

Maar misschien zijn er suggesties van anderen wat er nog meer of anders zou kunnen.

5 gedachten over “2014 fris en fruitig gestart”

  1. Ziet er weer prachtig uit Karin. Geweldig om de blogs te lezen en mee te mogen werken aan Onderwijswijven. Bedankt voor deze kans en de mogelijkheid om het een en ander te delen. Op naar een nieuw kalenderjaar met mooi onderwijs.

  2. Weer fijn vrouw Winters! Onderwijskijken ajb nog wel even in de lucht houden. Er kunnen kansen liggen die we nu nog niet overzien. Beelden zeggen vaak zoveel meer! @kardonsch slingert niet voor niets vaak plaatjes de lucht in. Onderwijsbeelden?!

  3. Mooi en vrolijk geworden, Karin!
    Onderwijskijken of ” plaatje met een praatje ” er graag inhouden. Er zijn zoveel momenten waardoor we geraakt worden (en die ons op de been houden).

  4. Mooie nieuwe interface! Ben weer helemaal toe aan fris en fruitig mee schrijven!! Bedankt Karin voor deze mooie vernieuwing!

Reacties zijn gesloten.